ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

تعیین سقف بودجه برای باشگاه‌ها

 نایب رئیس فدراسیون فوتبال از درخواست باشگاه‌ها برای تعیین سقف بودجه برای آنها خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۷ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۸۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ منصور قنبرزاده درباره جلسه امروز مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ با مدیران باشگاه‌های لیگ برتری اظهار داشت: موضوع جلسه به‌روزرسانی آیین‌نامه نقل‌وانتقالات، قراردادهای ورزشی و همچنین مواردی از این قبیل بود. ما در طول فصل مکاتباتی با مدیران باشگاه‌ها داشتیم که یکسری پیشنهادات داشتند. حالا که فصل تمام شد از آنها دعوت کردیم حضوری این جلسه را برگزار کنیم. تشکر ویژه دارم که نقطه نظرات خوبی را مطرح کردند. از رئیس فدراسیون و اعضای هیئت رئیسه و سازمان بازرسی کل کشور هم تشکل می‌کنم که امروز حضور داشتند.

وی همچنین خاطر نشان کرد: به یک جمع‌بندی رسیدیم و آیین‌‌نامه‌ها اصلاح شد. مواردی در مورد صدور مجوز حرفه‌ای آسیب‌شناسی شد و اگر این موارد اصلاح شود دیگر اینطور نخواهد بود که فقط شش باشگاه مجوز حرفه‌ای بگیرند. بحث صورت‌های مالی، درآمد و هزینه و بودجه تعیین شده باشگاه‌ها هم مطرح شد که براساس آن باشگاه‌ها هزینه‌های خود را انجام دهند که در این مورد هم بحث و تبادل‌نظر شد. تعداد قابل توجهی از مدیران پیشنهاد دادند برای ساماندهی دستمزد بازیکنان و عوامل باشگاه‌ها به طور کلی یک سقف بودجه تعیین شود. این سقف هم انقباضی نباشد و حداقل چیزی باشد که باشگاه‌ها مخصوصاً تیم‌های آسیایی ضربه نخورند و سقف قابل قبولی برای این موضوع باشد.

نایب رئیس فدراسیون فوتبال ادامه داد: در بحث آکادمی و زیرساخت‌ها هیچ محدودیتی نیست و بلکه مشوق هم هست. در بحث هزینه برای بانوان هر تیمی که داشته باشد برای آن تشویق در نظر گرفته شد و باشگاه‌هایی که تیم بانوان نداشته باشند نیم درصد برای توسعه ورزش بانوان در فوتبال باید از جمع دستمزدها پرداخت کنند. در کل مباحث خیلی خوبی داشتیم. باشگاه‌ها به‌صورت مکتوب درخواست کردند که سقف متعادل بودجه برای حضور در لیگ برتر تعریف شود و براساس آن هزینه‌ها محاسبه و کنترل باشگاه‌ها قرار بگیرد. الان عمده باشگاه‌ها هزینه و درآمدشان همخوانی ندارد و مشکلاتی برای صدور مجوز حرفه‌ای ایجاد می‌شود.

قنبرزاده در پایان تصریح کرد: هدف ساماندهی و ساختارسازی بود تا یک ساماندهی در قراردادهای ورزشی داشته باشیم. نه اینکه بخواهیم سبد فوتبال محدود شود؛ بلکه سبد فوتبال هر چقدر توسعه پیدا کند ما پیشرفت فوتبال کشور را داریم. این هزینه‌ها هم برای فوتبال زیاد نیست، ولی باید در جای خودش بوده و برای آکادمی‌ها و آموزش باشد. این توسعه همسان و پیشرفته است تا همه موارد با هم توسعه پیدا کند./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار